Pensiunea Agroturistica Raluca cu arhitectura traditionala in Vadu Izei, Maramures, practica turism rural - agroturism, ecoturism si turism cultural cu artizani si pictori de icoane, oferind sejururi de neuitat.

Vadu Izei este o comună situată în inima celei mai frumoase şi pitoreşti zone a României, Maramureșul. Meșterii populari, artizani ai moștenirii rurale duc mai departe meștesugul cioplitului în lemn, pictura pe sticlă, tesutul de covoare, împletitul de nuiele. Muzica și dansul tradițional este de mare valoare artistică, manifestându-se la toate evenimentele satului. Localnicii mai poartă la zile de sărbătoare costumele tradiţionale ţesute de către mamele lor. Cea mai comună formă de transport şi lucru în agricultură este încă căruţa trasă de cai, iar agricultura este încă mijlocul esenţial pentru supravieţuire.

Maramureșul este un loc de o rară frumuseţe cu biserici de lemn vechi de sute de ani protejate UNESCO neafectat încă prea mult de goana nebunească a lumii moderne...

Sperăm să navigaţi cu plăcere pe site-ul Pensiunii Agroturistice Raluca din Vadu Izei şi va asteptam să ne cunoaştem!


Comentarii

This is a brand new guesthouse, so everything is very clean and modern. But done in a slightly traditional style. I liked the large kitchen and lounge room on the ground floor. The rooms on the next floor are almost 4 star hotel standard. Very comfortable beds, a nice table and balcony to sit on. For the price the room was exceptional.

                                                                                                                Heidi(AU)

Tout est parfait dans cette Pensiunea: la gentillesse des jeunes propriétaires, la maison magnifique, la variété du petit déjeuner, le rapport qualité /prix, la situation géographique, le wi-fi........

                                                                                                                Bernard(FR)